Koninklijke onderscheiding voor Frank de Bont

Koninklijke onderscheiding voor Frank de Bont

De inwoners van Boxtel die een lintje hebben gekregen, met helemaal rechts, in het lichtblauwe pak, Frank de Bont.
Frank de Bont, tot afgelopen januari secretaris van Galaxis, is eind april benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Dit voor al zijn werk voor o.a. de Stichting Natuurwerkgroep Boxtel, Contour de Twern, KBO en de Heemkundevereniging Boxtel. En natuurlijk voor zijn grote inzet voor Galaxis, waar hij 13 jaar lang secretaris was en waar o.a. de organisatie van de lezingen en het vinden van sprekers voor een groot deel op zijn schouders rustte. Galaxis is hem daar erg dankbaar voor. Afgelopen januari is Frank gestopt als bestuurslid, en heeft hij zijn taken overgedragen aan de nieuwe secretaris Geert Gijsbers.


Reageren is niet mogelijk.
Spring naar toolbar