Cursus Introductie in de Sterrenkunde

Cursus Introductie in de Sterrenkunde

Update 23/01: wegens grote belangstelling zit de cursus van februari vol. Mocht u nog geïnteresseerd zijn, mail dan even naar galaxis@galaxis-sterrenkunde.nl, bij voldoende belangstelling organiseren we misschien later dit jaar nog een beginnerscursus.

In februari heeft Galaxis weer de cursus “introductie in de sterrenkunde” gepland. Onze voorzitter Prof. Dr. Paul Koenraad zal aan de hand van prachtig beeldmateriaal vertellen over o.a. de zon, de planeten, kometen en planetoïden, sterren, zwarte gaten en sterrenstelsels. Als het weer meewerkt, zal er ook een avond een telescoop aanwezig zijn, zodat u zelf o.a planeten en sterrenstelsels kunt waarnemen. Voorkennis over sterrenkunde is niet nodig, wel een gezonde dosis enthousiasme.

De cursusdata zijn dinsdag 7 februari, donderdag 16 februari en dinsdag 28 februari, elke keer vanaf 20:00 in De Biechten. De kosten zijn €25 voor leden van Galaxis en €35 voor niet-leden. Wilt u deelnemen, stuur dan een mail naar galaxis@galaxis-sterrenkunde.nl.


Reageren is niet mogelijk.
Spring naar toolbar