Apps over weer- en sterrenkunde

Apps over weer- en sterrenkunde

Tegenwoordig zijn er prachtige sterrenkunde-apps beschikbaar voor telefoon en tablet. Je hoeft je telefoon maar omhoog te wijzen, en een app laat je weten wat je allemaal ziet. Om mensen wat advies te geven over welke apps er zijn, hebben we onder de pagina Links nu ook een subpagina Software en apps gemaakt. Nu staat er nog niet zo heel veel, maar we willen de lijst langzaam uitbreiden, en bij elke app kort aangeven wat je ermee kunt, en voor wie het geschikt is. Ook willen we nog apps over meteorologie gaan toevoegen, want ook daarvoor zijn mooie en handige apps beschikbaar. Mocht u een mooie app weten die nog niet op de lijst staat, laat het dan even weten aan  galaxis@galaxis-sterrenkunde.nl.


Reageren is niet mogelijk.
Spring naar toolbar